Machines

#

Onze nieuwste nieuwste machine is de Roland VersaUV LEF-20:

Hier mee kunnenwij van een usb-stick tot een golf bal beprinten

divers glaswerk, aardewerk, leer, behandeld en onbehandeld hout, zoals u dus ziet kunnen wij op bijna alles wat u in huis/ kantoor heeft kunnen wij nu printen.

Sommigen noemen het magie. We noemen het een superieure UV-technologie. VersaUV LEF printers drukken rechtstreeks op een breed scala aan substraten, alsmede drie-dimensionale , variërend van pennen en smart phone covers te tekenen, gepersonaliseerde awards, relatiegeschenken, promotionele artikelen en laptop dekt.
Ook werken wij met de VersaCAMM® SP-540i:

is de perfecte high-performance productie tool voor het creëren van kleurrijke stickers, etiketten, banners, posters, het voertuig en de vloer graphics, decoratie en zowat elke denkbare teken. Hier mee kunnen wij al uw wensen in vervulling laten gaan van een sticker op uw auto tot en met een muur of raam sticker

De VersaCAMM SP-i-serie is de meest veelzijdige grootformaat kleurenprinter, een combinatie van 4-kleurendruk en contour snijden alles in een apparaat door middel van een naadloze workflow. Roland Intelligent Pass Control-technologie elimineert vrijwel strepen door het optimaliseren van het maskeren van patronen en de plaatsing van punten aan de rand van elke pas . Andere geavanceerde functies zijn onder meer superieure verwerking van media (lees foto's ,ontwerpen van u als klant), Ethernet-connectiviteit, en een oprolsysteem.

#