Over ons

Wie of wat is MPGrafikx ?

Eigenlijk is het heel simpel.
Vanuit mijn achtergrond in de custom-wereld, ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van Reclameactiviteiten, zowel indoor als outdoor, Cardesign en ( Custom-) stickerwerk.

Wat houd dit allemaal in?

GROEN

Aangezien MPGrafikx een jong en dynamisch bedrijf is, is er direct geïnvesteerd in de toekomst. Hierdoor is alles erop gericht om alles op een “groene” manier te vervaardigen. (scheiding van afval maar ook de beste “groene” inkten) En dit met behoud van de hoogst mogelijke kwaliteit van de vervaardigde producten.

RECLAME ACTIVITEITEN

Eigenlijk alles waar U als bedrijf, stichting of club aan kunt denken. Zoals o.a. banniers, auto en gevelreclame, interieurverfraaiingen en bedrijfskleding. Maar ook pop-up en standmaterialen voor beurzen. Dit kan vanuit ontwerpen die Uw reclamebureau reeds heeft gemaakt, maar ook ontwerpen kunnen wij voor U verzorgen welke in samenspraak met U gemaakt worden.

CARDESIGN

Eigenlijk alle mogelijke designs / stripings e.d. die veel in de custom-wereld gebruikt worden. Deze kunnen als “off selve” maar ook naar volledig eigen ontwerp van U als klant vervaardigd worden, toegespitst op Uw voertuig.

(CUSTOM-) STICKERWERK:

Stel U heeft een willekeurig idee om Uw huis, tuin, ramen, voertuig o.i.d. te verfraaien. Er is wel iets leverbaar maar niet geheel naar wens en U wilt het meer naar Uw smaak. Dit kan in samenspraak met ons waarin wij U helpen met het ontwerp en uitvoering van Uw idee.

HUISSTIJL BEWAKING

Ook doen wij aan uw huistijl bewaking heeft u een bedrijf of gaat u een bedrijf beginnen, dan kunnne wij u helpen met uw huisstijl, u kunt hier aan denken dmv, Logo, briefpapier, reclame materiaal en het maken van een website.

Dit uiteraard met een gezonde prijs/kwaliteits verhouding. Mocht U als bedrijf of als particulier vragen hebben, neemt U dan gerust contact met ons op.