Onze Diensten

Vrijwel alle vormen van signing, belettering en reclamedrukwerk 

Signing & Belettering

Al jarenlang ontwerpen, plaatsen en onderhouden wij professionele buitenreclame in alle soorten en maten. Denk daarbij aan onder andere de voertuigbelettering van uw auto of bedrijfsbus, beursstands, banners, pop-up materialen en de belettering van de gevel van uw bedrijfspand. Dankzij signing en belettering zorgt u ervoor dat uw merk zichtbaar is en de premium uitstraling krijgt die het verdient. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Reclamemateriaal (be)drukken

MPGrafikx verzorgt al het reclamedrukwerk dat u nodig heeft, zowel op papier als textiel. We denken met u mee: van briefpapier tot offertemappen en van posters tot USB-sticks. Ook bieden we een totaaloplossing voor promotiekleding of bedrijfskleding, waaronder bodywarmers, handdoeken, polo’s, broeken, sweaters, jassen en tassen. Vrijwel alle voorwerpen waar een logo op kan, kunnen wij voor u bedrukken!

Promotiematerialen

Folders

Bent u regelmatig aanwezig op beurzen of bent u op zoek naar promotiemateriaal wat u bij afspraken aan uw relaties kan geven? Samen bedenken we een creatief plan en vertalen we dat naar betaalbare en kwalitatief hoogstaande items of artikelen. Alles om uw bedrijf net dat extra beetje aandacht te geven! MPGrafikx bewaakt in dat proces uw huisstijl, waardoor de nieuwe promotiematerialen altijd in lijn zullen zijn met uw logo of de andere uitingen die u nu gebruikt.


Reiniging & Onderhoud

onderhoud

Buitenreclame en signing is door blootstelling aan de Hollandse weersomstandigheden onderhevig aan slijtage, verkleuring en verontreiniging. Daarom is periodiek onderhoud aan uw gevel- en autobelettering heel belangrijk. Indien nodig voeren we ook reparaties uit om de signing weer in zijn oorspronkelijke uitstraling te herstellen. Zo ziet uw buitenreclame er altijd tiptop uit!