Onze Diensten

MPGrafikx verzorgt vrijwel alle vormen van reclamedrukwerk en -bestickering.

Promotiematerialen

Promotiematerialen

Of het nu gaat om relatiegeschenken voor uw bedrijf of om promotiematerialen voor een evenement: MPGrafikx denkt met u mee. Samen bedenken we creatieve acties en vertalen we deze naar betaalbare en kwalitatief hoogstaande items of artikelen. MPGrafikx bewaakt daarnaast uw huisstijl, waardoor de nieuwe promotiematerialen altijd in lijn zullen zijn met uw logo of de andere middelen die u reeds in gebruik hebt.

Reiniging & Onderhoud

onderhoud

Outdoor belettering en signing is door blootstelling aan de Hollandse weersomstandigheden vatbaar voor slijtage, verkleuring en verontreiniging. Vandaar dat we periodiek onderhoud plegen aan de gevel- en autobelettering van onze relaties. Waar nodig kunnen we ook reparaties uitvoeren om de signing weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Zo ziet uw buitenreclame er altijd tiptop uit!

Signing

MPGrafikx heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van buitenreclame in alle soorten en maten. We verzorgen onder andere vinylstickers, banners en pop-upmaterialen voor op uw bedrijfspand, -auto of -stand. Met signing en belettering zorgt u ervoor dat uw merk zichtbaar is en de premium uitstraling krijgt die het verdient. We nemen u graag mee in alle mogelijkheden.

Textiel- & Papierdrukwerk

Folders

MPGrafikx verzorgt al het printwerk dat u nodig heeft. Van briefpapier tot offertemappen en van posters tot USB-sticks: MPGrafikx biedt een totaaloplossing. Naast ons standaard drukwerk leveren we ook promotiekleding of bedrijfskleding, waaronder bodywarmers, handdoeken, caps, sweaters, stropdassen en tassen. Alle voorwerpen waar een logo op kan, kunnen we voor u bedrukken!